Zoom Workshop Positief Opvoeden

Uitgelicht

19 jan
  • 20:00
  • Zoom in vanuit huis
  • Gratis na aanmelding

“Kinderen doen het beter als zij zich beter voelen”
Interactieve zoom workshop voor ouders met kinderen tussen 2 - 12 jaar.

We doen allemaal ons best om onze kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Tegelijkertijd is het soms best lastig. Dit is niet gek want we hebben er geen opleiding voor gedaan, ieder kind is weer anders en vaak heeft je partner ook weer andere ideeën. Daarom is het heel normaal dat je af en toe worstelt hoe je het beste om kunt gaan met ruzie, gezeur, scherm strijd en niet luisterende kinderen. 

Wil je leren hoe je op een positieve manier om kunt gaan met dit soort lastige momenten? Dan is deze 'opvoed' workshop echt iets voor jou. 

Door op een positieve manier je kinderen op te opvoeden zullen zij zich bemoedigd voelen en meer leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Hierdoor voelen zowel ouders als kind zich respectvol behandelt, met als gevolg dat je samen tot oplossingen komt, zonder te straffen of belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! In deze workshop laat Valerie je zien én ervaren hoe je dat aanpakt. Je zult zien dat het in huis direct een stuk gezelliger wordt! 

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Valerie Ritchie. Zij is moeder van drie kinderen (13, 11 en 8 jaar) en is pycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Educator en Expat Expert. Vanuit haar praktijk geeft zij workshops, trainingen en 1:1 coaching om nieuwe technieken te leren die ouders helpen om meer harmonie en verbinding in het gezin te krijgen en om te kunnen gaan met alledaagse uitdagingen. Haar doel is om ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden.

Deelname en aanmelding
Positief opvoeden is een inspirerende workshop voor ouders die het beste uit hun opvoeding willen halen. De workshop vindt online via Zoom plaats. Deelname is gratis na aanmelding.  Klik hier om je aan te melden (na aanmelding ontvang je de inloggegevens). voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

Start: 
woensdag, januari 19, 2022 - 20:00
Eind: 
woensdag, januari 19, 2022 - 21:30

Activiteiten

13 jun

Workshop Je Kind naar de Brugklas

  • 13/06/2022
  • Gratis na aanmelding
27 jun

Zoom Workshop Word de ouder die je wél wilt zijn

  • 27/06/2022
  • Gratis na aanmelding
6 okt

Zoom Workshop Meiden Venijn

  • 06/10/2022
  • Gratis na aanmelding

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking