Activiteiten

Zoom Workshop Mindfulness Oefening voor je Kinderen

Uitgelicht

19 mei
  • 20:00
  • Zoom in vanuit huis
  • Gratis na aanmelding

Kinderen zijn eigenlijk heel mindful van zichzelf: ze kunnen met hun volledige aandacht en vol van bewondering stil staan bij een blad of een beestje. Maar hoe ouder ze worden, hoe meer verstrooid hun aandacht wordt.De levens van kinderen zijn druk geworden en overvol met prikkels. Het is heel fijn om in de drukke levens van alle gezinsleden, momenten te vinden van rust, stilte en aandacht voor elkaar. Methoden om stil te worden en de aandacht naar binnen te brengen, kunnen ouders en kinderen helpen om te ontspannen. Daarnaast helpt mindfulness of meditatie kinderen om zich te kunnen concentreren en om zich bewust te worden van wat zij nodig hebben.

Deze bijeenkomst is een vervolg van 07 april waarbij er aandacht was voor Mindful Ouderschap, maar kan ook los gevolgd worden. Deze avond krijg je als ouder informatie over mindfulness en ga je vooral een aantal mindfulness-oefeningen ervaren die jezelf met hun kinderen kunnen doen. Daarnaast is er aandacht voor die momenten in het gezin waarin het opeens even vloeit, of stil is, of er een moment van magie of verwondering ontstaat. Het is fijn om bij deze workshop een plekje te hebben waar je ongestoord kunt zitten, bewegen en liggen.

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Mamaji Godefrooij, is moeder van 2 zoons (2010 en 2014) en psycholoog. Zij begeleidt mensen in meditatie en bewustwording. Zie ook de website Onder de acacia.

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding.  Klik hier om je aan te melden - je ontvangt in de bevestiging de link naar de zoom meeting. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

Start: 
woensdag, mei 19, 2021 - 20:00
Eind: 
woensdag, mei 19, 2021 - 21:30

Activiteiten

25 jun
29 jun

Zoom Workshop Meer Zelfvertrouwen voor je Kind

  • 29/06/2021
  • gratis na aanmelding
13 sep

Zoom Workshop Positief Opvoeden

  • 13/09/2021
  • Gratis na aanmelding
28 okt

Zoom Workshop Bang in het Donker

  • 28/10/2021
  • grais na aanmelding

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking