Zoom Workshop Meiden Venijn

Uitgelicht

26 sep
  • 20:00
  • Zoom in vanuit huis
  • Gratis na aanmelding

Meidenvenijn is een veel voorkomend probleem en gebeurt bij allerlei leeftijdscategorieën. Maar hoe kun je er het beste mee omgaan?

De ene dag zijn ze hartsvriendinnen en de andere dag haten ze elkaar. Vriendschappen tussen meisjes zijn soms complex, omdat het een spel van aantrekken en afstoten is. Waarbij jongens vaak voor de directe methode kiezen, is het bij meisjes daarnaast ook een steekspel onder water. En dat maakt het lastig voor de meisjes zelf, maar ook voor jou als ouder. In deze workshop leer je:

- wat meidenvenijn is
- herkennen welke rol jouw kind heeft
- wat je er samen aan kan doen 

Ouders over de workshop
"Fijne theoretische achtergrond en ruimte voor eigen inbreng."

Ouders voor ouders
De zoom workshop is interactief en wordt begeleid door Leonie Aalders. Moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops.  Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 

Deelname en aanmelding
Deze interactieve Zoom workshop is gericht op ouders van kinderen op de basisschool. Deelname is gratis na aanmelding.  Klik hier om je aan te melden. 

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

Start: 
dinsdag, september 26, 2023 - 20:00
Eind: 
dinsdag, september 26, 2023 - 21:30

Activiteiten

26 sep

Zoom Workshop Meiden Venijn

  • 26/09/2023
  • Gratis na aanmelding
3 okt

Workshop Opvoedopstellingen

  • 03/10/2023
  • Gratis na aanmellding
4 okt

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking