Activiteiten

Zoom Workshop Meer Zelfvertrouwen voor je Kind

Uitgelicht

29 jun
  • 20:00
  • zoom in vanuit huis
  • gratis na aanmelding

Meer zelfvertrouwen voor je kind, wat kan je als ouder doen?

Een antwoord kan zijn .... zelf rustig blijven en zo neutraal mogelijk reageren op 'lastige situaties' met je kind. Of je eigen emoties parkeren en er Zijn voor je kind als hij of zij het moeilijk heeft of moeilijk gedrag laat zien. De valkuil is dat we zelf emotioneel reageren en gaan invullen wat ons kind nodig heeft of moet doen. Obstakels willen we zoveel mogelijk uit de weg ruimen, zodat ons kind niet veel met teleurstellingen te maken krijgt. Het is allemaal goed bedoelt, alleen ongemerkt kan dit van grote invloed zijn op de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen van ons kind.

In deze online workshop krijg je handvatten om:
*             je kind vol zelfvertrouwen op te voeden
*             je grenzen aan te geven
*             je kind meer los te laten
*             meer vanuit rust op te voeden

Waardoor je kind meer verantwoordelijkheid krijgt en meer zelf gaat ontdekken. Dit alles heeft een positief effect op het zelfvertrouwen van je kind.

Ouders voor ouders 
Deze workshop wordt gegeven door Vera Hagen, zij is 44 jaar en moeder van 2 kinderen (9 en 11 jaar). Zij begeleidt in haar praktijk Veerkracht voor je kind kinderen om meer in hun zelf te geloven en coacht moeders online om eerst zichzelf en daardoor hun kinderen beter te begrijpen.

Deelname en aanmelding
'Meer Zelfvertrouwen voor je Kind' is een inspirerende workshop voor ouders van kinderen op de Basisschool. De workshop vindt online via Zoom plaats. Deelname is gratis na aanmelding.  Klik hier om je aan te melden (na aanmelding ontvang je de inloggegevens).

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier  voor een overzicht van de vacatures. 

Start: 
dinsdag, juni 29, 2021 - 20:00
Eind: 
dinsdag, juni 29, 2021 - 21:30

Activiteiten

13 sep

Zoom Workshop Positief Opvoeden

  • 13/09/2021
  • Gratis na aanmelding
28 okt

Zoom Workshop Bang in het Donker

  • 28/10/2021
  • grais na aanmelding

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking