Workshop Ruimte voor jezelf

Uitgelicht

21 mrt
  • 20:00
  • Jongerencentrum Secondbase (1ste verdieping Safarigebouw - Bisonsspoor 237 Maarssenbroek)
  • Gratis na aanmelding

Herkenbaar?
Je bent zo druk met het zorgen voor je kind(eren) dat je de neiging hebt om jezelf weg te cijferen. De hectiek van de dag maakt dat je nauwelijks rust ervaart. Natuurlijk ben je gek op je kind(eren), maar je voelt je aan het einde van de dag zó moe, merkt dat je een kort lontje hebt en verlangt naar meer tijd en rust voor jezelf. Je weet dat je meer zou kunnen genieten van het moederschap en wil graag meer meer energie, plezier en momenten van rust ervaren. Maar hoe dan?  

In deze workshop
  • kom je tot inzichten waardoor het makkelijker wordt om ruimte en tijd voor jezelf te maken,
  • doe je inspiratie op om op dagelijkse basis meer rust en ontspanning in te bouwen,
  • maak je verbinding met jezelf zodat je keuzes kunt maken die bij jou passen.  
Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Anneloes Bons. Anneloes is moeder van twee zoontjes (2018 en 2021) en woont in Bilthoven.Vanuit haar coachpraktijk vrolijkemoeders.nl begeleidt ze moeders met jonge kinderen die er naar verlangen om vol energie, plezier en vertrouwen in het moederschap te staan. De nieuwe rol als moeder kan zowel prachtig als intensief en overweldigend zijn. Anneloes ondersteunt moeders die worstelen om alle ballen in de lucht te houden, gevoelens van stress, vermoeidheid, schuldgevoel of onzekerheid ervaren en de neiging hebben om zichzelf op de laatste plek te zetten. Haar doel is dat moeders door bewustwording, het maken van nieuwe keuzes die echt bij hen passen en ruimte te maken voor zichzelf, weer met rust, plezier, vertrouwen en energie kunnen genieten van deze bijzondere periode. 
 
Deelname en aanmelding
De workshop is voor moeders met jonge kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Deelname is gratis na aanmelding via deze link.
Start: 
maandag, maart 21, 2022 - 20:00
Eind: 
maandag, maart 21, 2022 - 22:00

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking