Theatergroep Playback: in gesprek met je puber over alcohol en drugs

Uitgelicht

15 jun
  • 19:30
  • Niftarlake College - Pauwenkamp 151, Maarssen
  • Gratis na aanmelding

Niet roken, niet drinken tot je achttiende. Het is het beste voor de gezonde ontwikkeling van jongeren, maar werkt het ook zo? Hoe ga je in gesprek met je puberende zoon of dochter over dit thema? Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? In samenwerking met het Jeugdpunt, GGD, en Niftarlake College hebben wij Theatergroep PlayBack uitgenodigd voor deze thema-avond. Het belooft een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op effectieve communicatie tussen ouders en hun pubers. 

Aan de keukentafel
Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden gaan pubers soms verder dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. De afspraken met ouders blijken vaak ook niet helder te zijn. Hoe help je jouw kind bij het aangeven van zijn grenzen als het gaat om drank of drugs? Het professionele acteursteam van PlayBack houdt ouders op een treffende en luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms hilarische scènes aan de keukentafel tussen ouders en hun puberende zoon of dochter. Bekijk de trailer van de ouderavonden om een goede indruk te krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=IaNT-ztHkLk

Deelname en aanmelding
De avond is bedoeld voor ouders van (pre)pubers. Niftarlake College heeft haar ruimte speciaal voor ons beschikbaar gesteld. Je bent hier van harte welkom vanaf 19:15 uur (inloop met thee/koffie). Deelname is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden.

Start: 
donderdag, juni 15, 2023 - 19:30
Eind: 
donderdag, juni 15, 2023 - 21:00

Activiteiten

26 sep

Zoom Workshop Meiden Venijn

  • 26/09/2023
  • Gratis na aanmelding
3 okt

Workshop Opvoedopstellingen

  • 03/10/2023
  • Gratis na aanmellding
4 okt

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking