Paaseierjacht Stichtse Vecht

Uitgelicht

9 apr
  • 8:00
  • Door heel Stichtse Vecht
  • Gratis

Ga je mee Paaseieren zoeken?
Na het grote succes van vorig jaar, organiseren we op de eerste Paasdag weer een Eierjacht speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar): Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes!  

Mogen de kinderen bij jou  langskomen?
Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan -via onderstaande linkjes- en plaats op eerste Paasdag (vanaf 08:00 tot 16:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of andere gemakkelijk bereikbare plek. Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien, zodat er genoeg is voor iedereen. 
 
Aanmelden en overzichten:
Klaar voor de Paaseierjacht? We hebben voor Stichtse Vecht speciaal een systeem opgezet via googledocs (klik op onderstaande linkjes). Zo kun je je aanmelden en tevens precies zien wie meedoet in jouw dorp/wijk. Veel plezier met het zoeken! Tip: wil je eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met deze Paastraktatie.

Klik hier voor Breukelen
Klik hier voor Kockengen
Klik hier voor Loenen
Klik hier voor Loenenersloot
Klik hier voor Maarssenbroek
Klik hier voor Maarssen-dorp

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

Start: 
zondag, april 9, 2023 - 08:00
Eind: 
zondag, april 9, 2023 - 16:00

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking