Nieuwe Lokatie Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

14 sep
  • 10:00
  • KDV Speelstede, Bisonspoor 332 Maarssenbroek (t/o politiebureau)
  • Gratis

Vanaf deze ochtend kun je ons vinden in KDV Speelstede. EIgen en WIjzer heeft een super mooie ruimte beschikbaar gesteld aan het Mama Lokaal. Een eigen ruimte waar de allerkleinste vrij kunnen bewegen en de mama's onbezorgd kunnen zitten met elkaar praten onder het genot van een kopje thee of koffie. We zullen de inwijding van deze nieuwe ruimte natuurlijk feestelijk inluiden. Kom je langs onze nieuwe locatie bewonderen?

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Elise en Marion

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Start: 
vrijdag, september 14, 2018 - 10:00
Eind: 
vrijdag, september 14, 2018 - 11:30

Activiteiten

26 sep

Zoom Workshop Meiden Venijn

  • 26/09/2023
  • Gratis na aanmelding
3 okt

Workshop Opvoedopstellingen

  • 03/10/2023
  • Gratis na aanmellding
4 okt

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking