Inspirerend kopje koffie bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

1 feb
  • 10:00
  • Jongerencentrum Second Base - Bisonspoor 237 in Maarssenbroek (in het gebouw vh zwembad)
  • Gratis

Deze ochtend schuift Corrie Versluis van Bezzzspecial Coaching bij Mama Lokaal Maarssenbroek aan voor een inspirerend kopje koffie. Zij zal (terwijl de kinderen lekker spelen of op schoot zitten) jouw gezinsbalans centraal zetten. Je krijgt handige handvatten aangereikt van Corrie voor meer balans in je gezin en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen.

Gezinsbalans
Hoe ziet de ideale week eruit voor jou en je gezin? Op een schaal van 1-10…hoe ideaal was vorige week voor je? En welk cijfer geef je deze week? Kom je net als vele ouders tot de conclusie dat je niet toekomt aan je ideale week? Je het veel te druk hebt met de opvoeding van je kinderen, verantwoord koken, het huishouden, je werk en ook nog het onderhouden van je sociale netwerk? Hoe kun je meer rust en balans in je gezin creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning, voor jezelf én voor je partner? Met de huidige echtscheiding- cijfers is het geen overbodige luxe om hier af en toe bij stil te staan en aandacht te besteden aan de juiste balans in je gezin....

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen . 

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Leila en Sheba.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Leila en Sheba het Mama Lokaal Maarssenbroek te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naarinfo@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Start: 
woensdag, februari 1, 2023 - 10:00
Eind: 
woensdag, februari 1, 2023 - 11:30

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking