Draagcoach op bezoek bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

27 sep
 • 10:00
 • Jongerencentrum Second Base - 1ste verdieping Safarigebouw (Bisonspoor 237, hieronder meer uitleg)
 • gratis

Marianne van draagkindje.nl zal deze ochtend als speciale gastvrouw laten zien dat het dragen van je kindje middels een draagdoek heel fijn, maar ook functioneel kan zijn. Denk aan hechting, je handen vrij hebben voor je andere kindje, aan een kindje met reflux of een huilbaby etc. Marianne zal uitleg geven over het ergonomisch dragen van je kindje. En natuurlijk is er volop gelegenheid om draagdoeken uit te proberen! Wil jij ook meer weten over het dragen van je kindje, op welke manieren je dit kunt doen, de veiligheid en wat de voordelen zijn van dragen? Kom dan tussen 10:00-11:30uur langs!

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Leila.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt op de woensdagochtend gecoördineerd door Leila en Sheba.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen het Mama Lokaal op de woensdag- of vrijdagochtend te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Uitleg route in Safarigebouw (zwembadgebouw) tijdens Mama Lokaal

 • Bij Bisonspoor 237 (Maarssenbroek) aangekomen, neem je de ingang aan de voorkant het gebouw (de achteringang is voor jongeren).
 • Ga omhoog via de trap naast de bibliotheek of pak de lift naast de trap (druk in de lift op 2).
 • Ga linksaf en ga door de klapdeuren.
 • Loop een stukje door, langs de tribune van de gymzaal.
 • Aan de rechterkant zie je nu de ingang van Second Base, ga weer door de klapdeuren.
 • Ga door de lange hal verder (links toiletten) en daarna links door de klapdeuren.
 • Je bent er. We zitten in de grote speelhal of in het keukengedeelte ernaast.
Start: 
woensdag, september 27, 2023 - 10:00
Eind: 
woensdag, september 27, 2023 - 11:30

Activiteiten

26 sep

Zoom Workshop Meiden Venijn

 • 26/09/2023
 • Gratis na aanmelding
3 okt

Workshop Opvoedopstellingen

 • 03/10/2023
 • Gratis na aanmellding
4 okt

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking