Activiteiten

Suzanne van Winden

Uitgelicht

Workshopleider Mindfulness voor Kinderen
Suzanne is moeder van twee dochtertjes en een zoontje. Ze woont met haar man en kinderen in Maarssen. Ze is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en als verpleegkundige. Ze heeft jarenlang in een hospice gewerkt waar ze zorg verleende aan terminaal zieke mensen en hun familie. 

"Toen mijn oudste dochter (nu 6 jaar) leukemie kreeg, ben ik gestopt met werken omdat mijn werk niet te combineren was met de zorg voor mijn dochtertje en thuis. Na een jarenlang traject is mijn dochtertje nu klaar met de behandeling. Deze intense periode en de problemen die we ondervonden binnen ons gezin, hebben er aan bijgedragen dat ik de opleiding tot mindfulness kindertrainer heb gedaan. Ik miste soms handvatten om mijn kinderen de juiste begeleiding te bieden temidden van alle hectiek, spanning en stress tijdens en na de ziekte-periode. Dit is uitgegroeid tot de wens om kinderen van uiteenlopende leeftijden te helpen (en daarmee hun ouders). Om dit te kunnen doen ben ik mijn eigen praktijk ‘Kids in hun Kracht’ gestart. Ik heb zelf ervaren hoe krachtig en effectief mindfulness is op vele gebieden. Het vergroot je kwaliteit van leven enorm. Je staat steviger in je schoenen en stabieler in het leven. En dat wil ik graag aan kinderen meegeven. 

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot mindfulness jongerentrainer gedaan en vanuit mijn praktijk geef ik cursussen en losse lessen aan kinderen en jongeren van 4 t/m 19 jaar. Ik heb mijn werk in het hospice ook weer opgepakt en combineer op deze manier twee prachtbanen die me allebei op hun eigen manier veel voldoening geven.”

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking