Mama Lokaal in Stichtse Vecht

Uitgelicht

Bij het Mama Lokaal kunnen (aanstaande) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom!

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Wil je deze ochtend een bepaald thema terugzien, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Stuur ons een mailtje. Wij zullen ons best doen om op je wensen in te spelen!

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen

  • Mama Lokaal Maarssenbroek: wekelijks op woensdag- en vrijdagochtend van 10:00 - 11:30 uur in Jongerencentrum Second Base. Bekijk onze agenda voor actuele informatie.
  • Mama Lokaal Breukelen: wekelijks op vrijdagochtend van 09:00-11:30 uur in KDV Spruit. (Gesloten. Wil je helpen deze weer te openen? Mail ons naar info@ouderslokaal.nl)

Vind je het leuk om te helpen bij één van de Mama Lokalen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste moeders! Je kunt dit kenbaar maken via een mailtje naar: info@ouderslokaal.nl

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking