Sponsor de goodybag van Mama Lokaal!

Uitgelicht

30 jan, 2019

Mama Lokaal is de ontmoetingsplek voor (bijna) moeders, gerund door vrijwilligers.We richten ons op zwangeren en moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens Mama Lokaal kunnen zij onder genot van een kopje koffie/thee tips en ervaringen uitwisselen over verzorging van de baby, peuterpubertijd, borstvoeding, moederschap etc.

De goodybag

Om het Mama Lokaal zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen is er een goodybag ontworpen voor moeders die pas bevallen zijn. Het is de bedoeling deze tas te vullen met leuke dingen (aardigheidjes, kleine speeltjes, boekjes, verwonderingen, kortings- en waardebonnen, verzin het maar). Uiteraard komt de inhoud het liefst van de lokale ondernemer! De tas is verkrijgbaar bij het Mama Lokaal tegen inlevering van een coupon. Deze coupon wordt aangeboden door de consultatiebureaus bij het eerste bezoek en/of door de gemeente bij de aangifte van de nieuwgeborene.

Wilt u ons sponsoren?

Wij zoeken sponsors voor onze goodybag. Past uw bedrijf of organisatie mooi bij onze doelgroep? Dan zouden we u willen vragen een bijdrage te doen aan de inhoud van de tas. Zo kunt u uw product/bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen bij de moeders. Het gaat om 500 tasjes in totaal. We laten het aantal te vullen tasjes aan u over met een minimum van 50 stuks. In de welkomstbrief aan de moeder zullen we alle deelnemende bedrijven en organisaties ook nog eens vermelden.

Contact en meer informatie

Wilt u ons sponsoren met onze goodybag? Stuur dan een e-mail naar info@ouderslokaal.nl.

Downloaden

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Meer Artikelen

Seksuele voorlichting: het hoort bij de opvoedi

De feestdagen zijn een uitgelezen gelegenheid om als gezin je met elkaar te verbinden. Binnen een gezin is verbinding één van de belangrijkste dingen.

Het komt in bijna alle gezinnen met twee of meer kinderen voor; ruzie tussen broers en zussen.

Kinderen willen (net als wij) graag de dingen zelf bepalen en zelf uitzo

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking