Activiteiten

Zoom Workshop: Gezinsbalans tijdens Corona

Uitgelicht

26 mrt
  • 20:00
  • zoom in vanuit je huis
  • Gratis na aanmelding

Hoe organiseer jij het thuis? Kinderen die de hele dag thuis zijn, online school, thuiswerken, weinig sociaal leven en veel thuiszitten. We hebben er (pas) één week op zitten. Hoe kan je de komende tijd de balans houden in je gezin? Hoe houd je het gezellig? Tijdens deze speciale ‘zoom’ workshop zullen deze vragen centraal staan. Minke zal handvatten aanreiken en je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven tijdens deze coronacrisis. 

Zoom Workshop
Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders
Deze ‘zoom’ workshop wordt begeleid door Minke Keizer. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life. Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven en van hieruit heeft ze de overstap gemaakt naar het coachingsvak. Minke (1978) is getrouwd en moeder van Ramon en Kim (2007 en 2010) en momenteel werkzaam als coach en trainer op het gebied van werk/privé balans. Minke: “ik heb me als vrijwilligster bij Ouders Lokaal aangesloten om andere ouders te inspireren en met hen in gesprek te gaan over onderwerpen waar we als ouder allemaal mee te maken hebben. Zelf laat ik me ook graag inspireren dus ben blij uit te mogen maken van dit enthousiaste team van vrijwilligers.”

Deelname en aanmelding
Deelname aan is gratis na aanmelding. Omdat de Zoom Workshop net als onze andere workshops interactief is, hanteren we een maximum van 10 deelnemers. Wij zullen een tweede avond organiseren als de animo groter is.  Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.

donderdag, maart 26, 2020 - 20:00
donderdag, maart 26, 2020 - 21:30

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking