Activiteiten

Sinterklaas Peutermuziek/dans bij Mama Lokaal Breukelen

Uitgelicht

6 dec
  • 9:00
  • KDV Spruit (Kind & Co) Schepersweg 6D Breukelen
  • gratis

Deze ochtend komt Sophieke Salverda (Peuter Muziek Utrecht) weer leuk bij ons langs. Dit keer speciaal in het teken van Sinterklaas. Ze komt muziek maken met de allerkleinsten en met de mama's, papa's of oma's of opa's erbij. Sophieke geeft al 17 jaar met veel plezier muziek aan peuters en kleuters. Tijdens deze muzikale ochtend gaat Sophieke met de kindjes zingen, leuke dansjes doen en beweegactiviteiten, spelen op muziekinstrumenten en nog veel meer. Kom je gezellig langs met je kind(eren)? Na een inloop met koffie en thee zal de peutermuziek zo rond half 10 beginnen. 
 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Zij kunnen volop spelen! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, verpleegkundige van het consultatiebureau, draagdoekcoach of een babymasseuse. Heb je meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door MarinaWij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Marina het Mama Lokaal Breukelen te coördineren. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

 

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Breukelen. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, december 6, 2019 - 09:00
vrijdag, december 6, 2019 - 10:30

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking