Activiteiten

Schoentje knutselen en zetten bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

25 nov
  • 10:00
  • Jongerencentrum Secondbase - Bisonspoor 237 Maarssenbroek (ih gebouw vh zwembad op de 1ste verdieping)
  • Gratis

Kom samen met ons een schoentje knutselen. Dan kunnen we hem samen zetten met een liedje. Misschien dat de pietjes een presentje erin stoppen?

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Leila.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt op de woensdagochtend gecoördineerd door Leila.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Leila het Mama Lokaal Maarssenbroek op de woensdagochtend te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar 
info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

woensdag, november 25, 2020 - 10:00
woensdag, november 25, 2020 - 11:30

Activiteiten

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking