Activiteiten

Peutermuziek en dans bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

11 dec
  • 10:00
  • Jongerencentrum Second Base - Safarigebouw (1ste verdieping), Bisonspoor 237 Maarssenbroek
  • Gratis na aanmelding

Sophieke Salverda (Peuter Muziek Utrecht) komt weer leuk bij ons langs. Sophieke geeft al 17 jaar met veel plezier muziek aan peuters en kleuters. Ze gaat met de kindjes (en met de mama's, papa's of oma's, opa's erbij) zingen, leuke dansjes doen en beweegactiviteiten, spelen op muziekinstrumenten en nog veel meer. Kom je gezellig langs met je kind(eren) tijdens deze muzikale ochtend? Na een inloop met koffie en thee, begint de peutermuziek zo rond half 11. 

Over Mama Lokaal 
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar 
ons mailen of doorgeven aan Elise of Margaret.

Over Mama Lokaal

Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Elise of Margaret.

Mama Taal Lokaal 

Voorafgaand het Mama Lokaal organiseren wij in samenwerking met het Taalhuis speciaal voor moeder die de nederlandse taal nog niet (goed) beheersen het Mama Taal Lokaal. Een leuke, laagdrempelige gelegenheid om samen met andere mama's de nederlandse taal te oefenen. Uiteraard zijn kinderen welkom! Mama Taal Lokaal start een half uurtje voor het Mama Lokaal (om 09:30 uur) en wordt begeleid door Margaret. Daarna ben je welkom te blijven voor het Mama Lokaal en andere mama's ontmoeten zodat je meteen het geleerde in de praktijk kan brengen.

Ouders voor ouders

Het Mama Lokaal wordt op de vrijdagochtend gecoördineerd door Elise en Margret.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Elise en Margaret het Mama Lokaal Maarssenbroek te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar 
info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 
vrijdag, december 11, 2020 - 10:00
vrijdag, december 11, 2020 - 11:30

Activiteiten

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking