Activiteiten

Paasfeest bij Mama Lokaal Breukelen

Uitgelicht

19 apr
  • 9:00
  • KDV Spruit (Kind & Co) Schepersweg 6D Breukelen
  • Gratis

Vandaag organiseren wij een leuke Paasochtend voor de allerkleinsten! Paaseitjes zoeken, eieren verven, er is van alles te doen!  Kom je gezellig met je kleine? Koffie/thee staat klaar.
 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Zij kunnen volop spelen! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, verpleegkundige van het consultatiebureau, draagdoekcoach of een babymasseuse. Heb je meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Marina en Minke
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Lisette en Minke het Mama Lokaal Breukelen te coördineren. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

 

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Breukelen. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, april 19, 2019 - 09:00
vrijdag, april 19, 2019 - 10:30

Activiteiten

28 feb
17 mrt

Workshop Het Puberbrein

  • 17/03/2020
  • Gratis na aanmelding

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking