Activiteiten

Mama Lokaal Maarssenbroek gesloten

Uitgelicht

28 feb
  • 10:00
  • KDV Speelstede, Bisonspoor 332 Maarssenbroek (t/o politiebureau)
  • gratis

Deze ochtend is Mama Lokaal Maarssenbroek gesloten! Volgende week 6 maart zijn we er weer!

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van KDV De Speelstede volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Elise of Margaret.

Mama Taal Lokaal
Voorafgaand het Mama Lokaal organiseren wij in samenwerking met het Taalhuis speciaal voor moeder die de nederlandse taal nog niet (goed) beheersen het Mama Taal Lokaal. Een leuke, laagdrempelige gelegenheid om samen met andere mama's de nederlandse taal te oefenen. Uiteraard zijn kinderen welkom! Mama Taal Lokaal start een half uurtje voor het Mama Lokaal (om 09:30 uur) en wordt begeleid door Margaret. Daarna ben je welkom te blijven voor het Mama Lokaal en andere mama's ontmoeten zodat je meteen het geleerde in de praktijk kan brengen.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Elise en Margret.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Elise en Margaret het Mama Lokaal Maarssenbroek te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naarinfo@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, februari 28, 2020 - 10:00
vrijdag, februari 28, 2020 - 11:30

Activiteiten

28 feb
17 mrt

Workshop Het Puberbrein

  • 17/03/2020
  • Gratis na aanmelding

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking