Activiteiten

Kerstvakantie bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

27 dec
  • 10:00
  • KDV Speelstede, Bisonspoor 332 Maarssenbroek (t/o politiebureau)
  • Gratis

Wij genieten van de kerstvakantie en zijn er vrijdag 10 januari weer! Tot dan!

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Mama Taal Lokaal
Voorafgaand aan het Mama Lokaal organiseren wij in samenwerking met het Taalhuis speciaal voor moeders die de Nederlandse taal nog niet (goed) beheersen een Mama Taal Lokaal. Een leuke, laagdrempelige gelegenheid om samen de Nederlandse taal te oefenen. Ook hier zijn de kinderen welkom. Mama Taal Lokaal start een half uurtje voor het Mama Lokaal (om 09:30uur).

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Elise en Margaret. Wij zoeken nog vrijwilligers die het team willen versterken. Interesse? Mail ons: info@ouderslokaal.nl.

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, december 27, 2019 - 10:00
vrijdag, december 27, 2019 - 11:30

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking