Activiteiten

Inspiratieochtend Balans & Co bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

31 mei
  • 10:00
  • KDV Speelstede, Bisonspoor 332 Maarssenbroek (t/o politiebureau)
  • gratis

Vrijdagochtend 31 mei zullen we (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) je gezinsbalans centraal zetten. We dragen handvatten aan voor fijne balans in je gezin en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen....

Hoe ziet de ideale week eruit voor jou en je gezin? Op een schaal van 1-10…hoe ideaal was vorige week voor je? En welk cijfer geef je deze week? Kom je net als vele ouders tot de conclusie dat je niet toekomt aan je ideale week? Je het veel te druk hebt met de opvoeding van je kinderen, het naar clubjes rijden, verantwoord koken, het huishouden, je werk en ook nog het onderhouden van je sociale netwerk? Hoe kun je meer rust en balans in je gezin creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning, voor jezelf én voor je partner? Met de huidige echtscheiding- cijfers is het geen overbodige luxe om hier af en toe bij stil te staan en aandacht te besteden aan de juiste balans in je gezin....

Tijdens deze inspiratie ochtend ‘Balans & Co’ zal deze vraag dan ook centraal staan. Je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve en gemakkelijke oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven. Je zal je met veel inspiratie naar huis gaan.

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Kom gezellig langs met je kleine. 

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Mama Taal Lokaal
Voorafgaand aan het Mama Lokaal organiseren wij in samenwerking met het Taalhuis speciaal voor moeders die de Nederlandse taal nog niet (goed) beheersen een Mama Taal Lokaal. Een leuke, laagdrempelige gelegenheid om samen de Nederlandse taal te oefenen. Ook hier zijn de kinderen welkom. Mama Taal Lokaal start een half uurtje voor het Mama Lokaal (om 09:30uur).

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door EliseMarion en Margaret. 

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, mei 31, 2019 - 10:00
vrijdag, mei 31, 2019 - 11:30

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking