Activiteiten

Naar kinderboerderij Otterspoor met Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

26 jun
  • 10:00
  • Kinderboerderij Otterloo: Reigerskamp 198 in Maarssen
  • gratis

Deze ochtend kunnen jullie ons vinden in het park voor Kinderboerderij Otterloo (Reigerskamp in Maarssen). Neem een kleedje mee om op te zitten met je kleine. Vanaf volgende week zijn we open op onze nieuwe locatie in het Jongerencentrum Secondbase (te vinden in het gebouw van het zwembad op de eerste verdieping). Wij hebben daar een prachtige grote ruimte waar de kinderen volop kunnen spelen! Leuk jullie weer te zien in levende lijve!

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Elise of Margaret.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Elise en Margret.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Elise en Margaret het Mama Lokaal Maarssenbroek te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 
vrijdag, juni 26, 2020 - 10:00
vrijdag, juni 26, 2020 - 11:00

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking