Activiteiten

Mama Lokaal Breukelen gesloten

Uitgelicht

3 apr
  • 10:00
  • KDV Spruit - Schepersweg 6D, 3621 JK Breukelen
  • gratis

De situatie rondom het corona virus is dusdanig dat we alle Mama Lokalen sluiten tot in ieder geval 28 april. Rond die tijd zullen we opnieuw de situatie beoordelen en handelen naar wat op dat moment nodig is. Heb je ideeen om elkaar toch te ontmoeten op een veilige manier (volgens richtlijnen) dan horen wij die graag. Bijvoorbeeld iets online opzetten.  We hopen je snel weer in goede gezondheid te zien in het Mama Lokaal.

Deze ochtend komt Sophieke Salverda (Peuter Muziek Utrecht) bij ons langs om muziek te maken met de allerkleinsten (van 0-4 jaar). Sophieke geeft al ruim 16 jaar met veel plezier muziek aan peuters en kleuters. Zij zal met de kinderen gaan zingen, leuke dansjes doen, beweegactiviteiten spelen op muziekinstrumenten en nog veel meer. Kom je gezellig langs met je kind(eren)?

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke 1e en 3e vrijdagochtend van de maand tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van KDV De Spruit volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Ciska.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Ciska Weeda. Ciska is de trotse moeder van een dochter (1 jaar). Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Ciska het Mama Lokaal Breukelen te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Breukelen. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, april 3, 2020 - 10:00
vrijdag, april 3, 2020 - 11:30

Activiteiten

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking