Activiteiten

Mama Lokaal Breukelen

Uitgelicht

1 nov
  • 9:00
  • KDV Spruit - Schepersweg 6D, 3621 JK Breukelen
  • gratis

LET OP: we zijn tijdelijk 1 maar per maand (elke eerste vrijdag van de maand) open vanwege een te kort aan mama's die willen helpen Mama Lokaal te coordineren. Interesse? Mail naar info@ouderslokaal.nl   We hopen snel weer wekelijks open te kunnen zijn met leuke activiteiten!

 

Deze ochtend kunnen de allerkleinsten lekker spelen en knutselen terwijl de mama's (en papa's) gezellig met elkaar kunnen kletsen over allerlei thema's met behulp van de 'Kletspot'. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee. 
 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Zij kunnen volop spelen! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, verpleegkundige van het consultatiebureau, draagdoekcoach of een babymasseuse. Heb je meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Marina
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Marina het Mama Lokaal Breukelen te coördineren. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

 

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Breukelen. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, november 1, 2019 - 09:00
vrijdag, november 1, 2019 - 10:30

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking