Activiteiten

Koffie/Knutselochtend bij Mama Lokaal Breukelen

Uitgelicht

7 dec
  • 10:00
  • KDV Spruit - Schepersweg 6D, 3621 JK Breukelen
  • gratis

Kom gezellig langs met je kleine. Koffie/thee staat klaar en Lisette heeft altijd iets gezelligs te knutselen.

Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Zij kunnen volop spelen! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, verpleegkundige van het consultatiebureau, draagdoekcoach of een babymasseuse. Heb je meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Lisette v/h Hof. Lisette is de trotse mama van zoontje Destin (201). Lisette: "Vanaf 7 september gaan we van start met Mama Lokaal Breukelen, het dorp waar ik woonachtig ben. Als vrijwilliger hoop ik dat we met Mama Lokaal een mooi en gezellig 'netwerk' van (bijna) mama's kunnen gaan vormen waarbij we elkaar inspireren maar ook geinspireerd worden door leuke activiteiten. Ik zie jullie graag vanaf 7 september bij Mama Lokaal Breukelen op KDV Spruit aan de Schepersweg!"

 

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Lisette het Mama Lokaal Breukelen te coördineren. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

 

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Breukelen. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

vrijdag, december 7, 2018 - 10:00
vrijdag, december 7, 2018 - 11:30

Activiteiten

20 feb

Mama Lokaal Maarssendorp

  • 20/02/2019
  • gratis
22 feb

Mama Lokaal Breukelen

  • 22/02/2019
  • gratis
27 feb

Mama Lokaal Maarssendorp

  • 27/02/2019
  • gratis

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking