Activiteiten

Draagcoach op bezoek bij Mama Lokaal Maarssenbroek

Uitgelicht

18 sep
  • 10:00
  • Jongerencentrum Second Base, Bisonspoor 237 in Maarssenbroek
  • gratis

Draagcoach op bezoek

Marianne van draagkindje.nl zal deze ochtend als speciale gastvrouw laten zien dat het dragen van je kindje middels een draagdoek heel fijn, maar ook functioneel kan zijn. Denk aan hechting, je handen vrij hebben voor je andere kindje, aan een kindje met reflux of een huilbaby etc. Marianne zal uitleg geven over het ergonomisch dragen van je kindje. En natuurlijk is er volop gelegenheid om draagdoeken uit te proberen! Wil jij ook meer weten over het dragen van je kindje, op welke manieren je dit kunt doen, de veiligheid en wat de voordelen zijn van dragen? Kom dan tussen 10:00-11:30uur langs!

Over Mama Lokaal

Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Maarssenbroek om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van Second Base volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Elise of Margaret.

Mama Taal Lokaal

Voorafgaand het Mama Lokaal organiseren wij in samenwerking met het Taalhuis speciaal voor moeder die de nederlandse taal nog niet (goed) beheersen het Mama Taal Lokaal. Een leuke, laagdrempelige gelegenheid om samen met andere mama's de nederlandse taal te oefenen. Uiteraard zijn kinderen welkom! Mama Taal Lokaal start een half uurtje voor het Mama Lokaal (om 09:30 uur) en wordt begeleid door Margaret. Daarna ben je welkom te blijven voor het Mama Lokaal en andere mama's ontmoeten zodat je meteen het geleerde in de praktijk kan brengen.

Ouders voor ouders

Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Elise en Margret.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Elise en Margaret het Mama Lokaal Maarssenbroek te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, september 18, 2020 - 10:00
vrijdag, september 18, 2020 - 11:30

Activiteiten

23 sep

Mama Lokaal Breukelen Gesloten

  • 23/09/2020
  • Gratis
2 okt

Mama Taal Lokaal

  • 02/10/2020
  • Grais
2 okt

Mama Lokaal Maarssenbroek

  • 02/10/2020
  • Gratis

Ouders Lokaal Stichtse Vecht

Lokaal samenwerking