Activiteiten

Vrijwilligers Mama Lokaal gezocht

Uitgelicht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om Mama Lokaal Breukelen, Maarssendorp of Maarssenbroek te coördineren.

Coördinator Mama Lokaal Breukelen

Wanneer: elke 1e en 3e vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur

Waar: kinderdagverblijf Spruit

We zoeken extra coördinatoren voor Mama Lokaal.

Je bent als coördinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator. Je kunt als coördinator goed zelfstandig werken, bent integer en enthousiast en je krijgt energie van anderen helpen. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee naar Mama Lokaal. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen.

 

  Coördinator Mama Lokaal Maarssendorp

  Wanneer: woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur

  Waar: we zoeken naar een nieuwe locatie in Maarssendorp

  We zoeken nieuwe coördinatoren

  Je bent als coördinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator. Je kunt als coördinator goed zelfstandig werken, bent integer en enthousiast en je krijgt energie van anderen helpen. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee naar Mama Lokaal. Verder krijg je de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen.

  Coördinator Mama Lokaal Maarssenbroek

  Wanneer: vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur - Mama Taal Lokaal start al om 9.30

  Waar: Kinderdagverblijf Speelstede

  Er is al een coördinator voor Mama Lokaal en een coördinator voor Mama Taal Lokaal. We zoeken ter versterking van ons team een extra coördinator voor Mama Lokaal.

  Je bent als coördinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator. Je kunt als coördinator goed zelfstandig werken, bent integer en enthousiast en je krijgt energie van anderen helpen. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee naar Mama Lokaal. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen.

  Interesse?

  Heb je interesse? Dan zien wij jouw reactie met een gerichte motivatie graag tegemoet. Deze kun je mailen naar: info@ouderslokaal.nl.

  Ouders Lokaal Stichtse Vecht

  Lokaal samenwerking