Activiteiten

Vrijwilligers gezocht

Uitgelicht

Account Manager Nieuwe Gemeenten Gezocht
Op dit moment zijn we actief in vier gemeenten. Wij willen dit graag uitbreiden zodat we nog meer gezinnen kunnen bereiken. Met deze groeiambitie hebben we een accountmanager nodig die zich bezighoudt met het werven van nieuwe gemeenten. Klik hier voor een profiel-en vacature omschrijving.

 


Vrijwilligers Mama Lokaal gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om Mama Lokaal Breukelen, Maarssendorp of Maarssenbroek te coördineren.

Coördinator Mama Lokaal Breukelen

Wanneer: vrijdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur
Waar: kinderdagverblijf Spruit

We zoeken extra coördinatoren voor Mama Lokaal.

Je bent als coördinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator. Je kunt als coördinator goed zelfstandig werken, bent integer en enthousiast en je krijgt energie van anderen helpen. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee naar Mama Lokaal. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen.
 

  Coördinator Mama Lokaal Maarssendorp

  Wanneer: woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur
  Waar: we zoeken naar een nieuwe locatie in Maarssendorp

  We zoeken nieuwe coördinatoren

  Je bent als coördinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator. Je kunt als coördinator goed zelfstandig werken, bent integer en enthousiast en je krijgt energie van anderen helpen. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee naar Mama Lokaal. Verder krijg je de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen.

  Coördinator Mama Lokaal Maarssenbroek

  Wanneer: vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur - Mama Taal Lokaal start al om 9.30
  Waar: Kinderdagverblijf Speelstede

  Er is al een coördinator voor Mama Lokaal en een coördinator voor Mama Taal Lokaal. We zoeken ter versterking van ons team een extra coördinator voor Mama Lokaal.

  Je bent als coördinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken. Verder denk je mee over de activiteiten binnen (en buiten) het Mama Lokaal en organiseer je deze in samenwerking met (en steun van) de projectcoördinator. Je kunt als coördinator goed zelfstandig werken, bent integer en enthousiast en je krijgt energie van anderen helpen. Uiteraard kunnen je kind(eren) mee naar Mama Lokaal. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen.

  Interesse?

  Heb je interesse? Dan zien wij jouw reactie met een gerichte motivatie graag tegemoet. Deze kun je mailen naar: info@ouderslokaal.nl.

   


   

  Workshopbegeleiders gezocht

  Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en wil een positieve opvoedomgeving creëren door ouders te verbinden en te inspireren. Tevens wil Ouders Lokaal gezinnen versterken door ouders met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het grootbrengen van kinderen nog leuker maken door elkaar te inspireren en te ondersteunen, zodat we elkaar kunnen versterken en kunnen ontplooien/groeien. Ons doel:

  • Ouders informeren, inspireren en ondersteunen bij opvoedingsvragen
  • Ouders/gezinnen versterken
  • Opvoedingsklimaat verbeteren
  • Netwerk van het gezin uitbreiden

  Wat doe je als Vrijwilliger Workshops Lokaal...
  Samen met een enthousiast team van vrijwilligers mag je (aanstaande) ouders op een laagdrempelige manier op weg helpen elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen uit te wisselen tijdens de workshops van Ouders Lokaal (Workshops Lokaal). Workshops Lokaal inspireert en informeert ouders over allerlei thema’s waar ouders mee te maken hebben tijdens de opvoeding van hun kinderen. Deelnemers worden gemotiveerd tot dialoog over de dynamiek van opvoeding met al zijn uitdagingen. Als workshopbegeleider geef je de workshop als ervaringsdeskundige (als ouder). Hiervoor hebben wij allerlei leuke, inspirerende werkvormen waarvoor je getraind zult worden.

  Minimaal 2 workshops per jaar

  Ouders Lokaal heeft de laatste jaren een reeks aan leuke workshops ontwikkeld. Wij zoeken vrijwilligers die minimaal 2x per jaar een workshop willen geven. Je begeleidt de workshop steeds samen met een andere workshopbegeleider, wel zo gezellig en je kunt van elkaar leren. Je wordt verder ondersteunt door de projectcoördinator.

  Ons Aanbod
  Ouders Lokaal biedt je een uitdagende plek waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid geniet. Uiteraard krijg je ook de begeleiding die je nodig hebt om Workshops Lokaal Stichtse Vecht tot een succes te maken en om jezelf te ontwikkelen. Je wordt verwelkomt in een enthousiast team van vrijwilligers van Ouders Lokaal.

  Heb je interesse? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Deze kun je mailen naar: info@ouderslokaal.nl 

  Ouders Lokaal Stichtse Vecht

  Lokaal samenwerking